logo fejlecbe


Bugát Pál Kórház
3200 Gyöngyös, Dózsa György u. 20-22
Telefon: 06 - 37 / 312 - 491
E-mail: korhaz@bugatpal.hu

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Köszöntjük kórházunk weboldalán

A Gyöngyösi Gyógyintézet 1838-ban nyitotta meg kapuit Dr. Horner (Vezekényi) István tisztiorvos és segítői jóvoltából. Büszkék vagyunk alapítóinkra, épp úgy, mint névadónkra, Bugát Pálra, kórház szavunk megalkotójára. Azért munkálkodunk, hogy gyógyító munkánkkal hozzájuk méltó módon mi is tegyünk a magyar egészségügy fejlődéséért.

Moss kezet! (Legyél jófej…)

A videó a lejátszóra kattintással indítható

 1szazalek  VÁRJUK ÉS KÖSZÖNJÜK  ADÓJA 1%-át
Bugát Pál Kórház Alapítvány
Adószáma: 19133940-1-10

Szolgáltatásaink

 Orvoskereső VIP szoba a Bugát Pál kórház szülészetén Látásjavító lézeres beavatkozás

orvoskereso


Az EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001 azonosítószámú „Komplex népegészségügyi szűrések” című kiemelt projekt keretében Kórházunkban is elinult a vastagbélszűrés.

  • Mi a teendő?
  • Hogyan történik a vizsgálat?
  • Területi ellátási kötelezettségünk.
  • Miért fontos a vastagbélszűrés?

Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel! Az időben felfedezett elváltozás jobb eséllyel gyógyítható.

Tovább...

 
 
 

vipszoba


Mi a legjobbat kívánjuk önnek nyújtani,

  • hogy amikor eljön az idő, egy új élet születésére,
  • hogy szerettei Ön mellett legyenek,
  • hogy minden az Ön egyedi igényeinek megfelelő legyen

A kétágyas szoba, különböző szolgáltatási csomagokkal,  egyénre szabott kínálattal, fizetős szolgáltatásként vehető igénybe. VÁRJUK ÖNT!

Tovább ...

szemeszet


Ugye Ön is unja már
a kényelmetlen és egyre drágább szemüvegét, mely nélkül elképzelhetetlen az élete?

Ugye Önnek is kényelmetlen a télen bepárásodó, esőben csillogó, sötétben az autóvezetést szinte lehetetlenné tévő szemüvege?

MIÉRT NEM VÁLTOZTAT EZEN?

Tovább ...

1 korhaz 2 muto 3 csalad 4 vip 5 gasztro

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2020. június 11-én kelt 13305-57/2020 EÜIG határozatában feloldotta a látogatási tilalmat a fekvőbeteg ellátó intézményekben. A Bugát Pál Kórházban a betegek és a látogatók egészségének védelmében a kórház vezetése új látogatási rendet alakított ki.

2020. JÚNIUS 15-TŐL A LÁTOGATÁSI IDŐK, MINDEN OSZTÁLYRA ÉRVÉNYES MÓDON, EGYSÉGESEK. LÁTOGATÁSI NAPOK: HÉTFŐ, SZERDA, PÉNTEK ÉS VASÁRNAP. IDEJE: 13.30-15.00 ÓRA KÖZÖTT. A BETEGEKKEL VALÓ TALÁLKOZÁS IDEJE: ALKALMANKÉNT MAXIMUM 15 PERC.

Ha a látogatás a kórteremben történik a kötelező szociális távolság megtartása miatt egy beteghez egyszerre egy látogató érkezhet. Az osztályokon, a betegszobákban a szociális távolság megtartása érdekében a hozzátartozók beengedését, a betegeink és természetesen a látogatók egészségének védelme érdekében, a szükséges mértékben szigorúan kezeljük. Amennyiben a beteg állapota és az időjárás is megengedi, kérjük, hogy a járóképes betegek látogatókkal való találkozása a kórház udvarán, a szabadban történjen. Ekkor egy beteghez egyszerre két látogató is érkezhet. A szabadban történő látogatás alkalmával kérjük az étkezéseket a higiéniai viszonyok miatt mellőzni szíveskedjenek.

A HOZZÁTARTOZÓK BELÉPÉSE A KÓRHÁZ FŐÉPÜLETÉBE KIZÁRÓLAG A SZAKRENDELŐ BEJÁRATÁNÁL LEHETSÉGES. ITT, A BELÉPTETÉSKOR EDDIG MEGSZOKOTT ELJÁRÁS TOVÁBBRA IS MEGMARAD: TESTHŐMÉRSÉKLET MÉRÉS TÖRTÉNIK ÉS A KÉZFERTŐTLENÍTÉS IS SZÜKSÉGES. MASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ, KESZTYŰ VISELÉSE AJÁNLOTT.

A szülészet-nőgyógyászati osztály esetében a látogatás kizárólag az osztály előtti fogadótéren történhet, az osztály területére, az eddigi gyakorlatnak megfelelően, látogató nem léphet be. A krónikus pszichiátriai osztály betegeihez a látogatók a József Attila úti bejáraton tudnak belépni. Az általános szabályok itt is érvényesek: test hőmérsékletmérés, maszk viselése, kézfertőtlenítés kötelező. A szabadtéren való találkozás helyszíne, az osztály épülete melletti kórházi udvari rész. Kérjük, hogy saját és hozzátartozója érdekében a fenti szabályokat fegyelmezetten tartsák be.
Köszönjük együttműködésüket!

Weisz Péter Főigazgató