images/header/01.png
images/header/02.png
images/header/03.png
images/header/04.png
Sebészet

Egységvezető főorvos: Dr. Budai László
Főnővér: Előházi Irén

 

  • Sebészetünk a  kórház hotel épületének 3. emeletén található, ahol a nagyobb mérvű sebészeti beavatkozások történnek. Itt ápoljuk azokat a betegeket, akinek kezelése orvosi szempontból különösen rendkívüli figyelmet és felkészültséget igényel, s a műtét utáni teljes felépülésük is várhatóan hosszabb lesz.
  • Betegeinket a nagy elődök – Dr. Niedermüller Ferenc és prof. dr. Gál István – által lerakott alapokon haladva a legkorszerűbb eszközök és kiváló orvoskollégák segítségével látjuk el. Szakembereink a műtéti beavatkozások során a beteg életesélyeit, egészségének és életminőségének lehető legteljesebb megtartását egyaránt figyelembe veszik.
  • Pajzsmirigy sebészetünk évtizedes hagyományokra tekint vissza, és magas színvonalon látja el a gyógyulni vágyó betegeket. A rosszindulatú emlő daganatos betegeinket egy speciális készülékkel, az ún. „őrszem nyirokcsomó” meghatározására képes műszer segítségével a legkorszerűbb módon gyógyítjuk. A régióban csak ez a kórház rendelkezik ilyen eszközzel, melynek segítségével az amúgy csonkítással járó beavatkozások számát minimalizálni tudjuk.
  • A proktológiai ambulanciánk kiváló szakember gárdával fogadja a rászorulókat. A sebészeten végbemenő fejlesztések eredményeként a laparoszkópos sebészetet modernebb eszközökkel és kibővített műtét repertoárral tudjuk művelni. A hagyományos hasi és gasztroenterológiai sebészetet – ami a munka nagy részét adja – korszerűbb eszközökkel, új műtéti eljárások bevezetésével kívánjuk hatékonyabbá tenni.
  • Ebben jelentős segítséget jelent a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt Endoszkópos Laboratórium, ahol európai szintű műszerekkel, európai szintű ellátást nyújthatunk a gyógyulásra váróknak.
  • Ennek az új diagnosztikai és terápiás egységnek a munkába állása lényegesen lerövidíti a tápcsatorna betegségeiben szenvedők kivizsgálását, így hamarabb kerülhetnek műtétre.
  • Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!
   
  Szakmai vezető:

  Dr. Budai László
  Szakorvosaink

  Dr. Ferencz Péter

  Dr. Gyurkó György István

  Dr. Kovács István

  Dr. Makai Gábor

  Dr. Szabó Károly

  Ifj. Dr. Budai László
  Ifj. Dr. Kovács István

   

   

   

   

  tiop2.2.4
  tamop6.1.2
  tamop2.1.3
  tamop624_200
  allas

  Fontosabb elérhetőségek


  Központ:
  (06 37) 312-491

  Szakrendelő betegirányító:
  (06 37) 312-491 (222)

  Értékesítési munkatárs:
  (06 30) 365-5875 
  ertekesites@bugatpal.hu

  Bugát Pál Gyógyszertár:
  (06 37) 310-182

  E-mail: korhaz@bugatpal.hu