images/header/01.png
images/header/02.png
images/header/03.png
images/header/04.png
Sebészet

Egységvezető főorvos: Dr. Budai László
Főnővér: Előházi Irén

 

  • Sebészetünk a  kórház hotel épületének 3. emeletén található, ahol a nagyobb mérvű sebészeti beavatkozások történnek. Itt ápoljuk azokat a betegeket, akinek kezelése orvosi szempontból különösen rendkívüli figyelmet és felkészültséget igényel, s a műtét utáni teljes felépülésük is várhatóan hosszabb lesz.
  • Betegeinket a nagy elődök – Dr. Niedermüller Ferenc és prof. dr. Gál István – által lerakott alapokon haladva a legkorszerűbb eszközök és kiváló orvoskollégák segítségével látjuk el. Szakembereink a műtéti beavatkozások során a beteg életesélyeit, egészségének és életminőségének lehető legteljesebb megtartását egyaránt figyelembe veszik.
  • Pajzsmirigy sebészetünk évtizedes hagyományokra tekint vissza, és magas színvonalon látja el a gyógyulni vágyó betegeket. A rosszindulatú emlő daganatos betegeinket egy speciális készülékkel, az ún. „őrszem nyirokcsomó” meghatározására képes műszer segítségével a legkorszerűbb módon gyógyítjuk. A régióban csak ez a kórház rendelkezik ilyen eszközzel, melynek segítségével az amúgy csonkítással járó beavatkozások számát minimalizálni tudjuk.
  • A proktológiai ambulanciánk kiváló szakember gárdával fogadja a rászorulókat. A sebészeten végbemenő fejlesztések eredményeként a laparoszkópos sebészetet modernebb eszközökkel és kibővített műtét repertoárral tudjuk művelni. A hagyományos hasi és gasztroenterológiai sebészetet – ami a munka nagy részét adja – korszerűbb eszközökkel, új műtéti eljárások bevezetésével kívánjuk hatékonyabbá tenni.
  • Ebben jelentős segítséget jelent a legkorszerűbb eszközökkel felszerelt Endoszkópos Laboratórium, ahol európai szintű műszerekkel, európai szintű ellátást nyújthatunk a gyógyulásra váróknak.
  • Ennek az új diagnosztikai és terápiás egységnek a munkába állása lényegesen lerövidíti a tápcsatorna betegségeiben szenvedők kivizsgálását, így hamarabb kerülhetnek műtétre.
  • Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!
 
Szakmai vezető:

Dr. Budai László
Szakorvosaink

Dr. Ferencz Péter

Dr. Gyurkó György István

Dr. Kovács István

Dr. Makai Gábor

Dr. Szabó Károly

Ifj. Dr. Budai László

 

 

 

 

tiop2.2.4
tamop6.1.2
tamop624_200
allas

Fontosabb elérhetőségek


Központ:
(06 37) 312-491

Szakrendelő betegirányító:
(06 37) 312-491 (222)

Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875 
ertekesites@bugatpal.hu

Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182

E-mail: korhaz@bugatpal.hu