images/header/01.png
images/header/02.png
images/header/03.png
images/header/04.png
Kúraszerű ellátás

Az ágyhoz kötöttség nélküli terápia lehetősége

Hol találja meg?

A kórház hotel épületében, I. emelet

    • Bármennyire is szükséges és jótékony is a kórházi kezelés a betegség elleni küzdelemben, legtöbbször, főként, ha már jobban érzi magát a beteg - érthető módon - hazavágyik. Ez a vágy természetes. Sokszor valóban gyorsabb a felépülés és jobb az erőnlét, ha amint lehet, otthonában folytatja a beteg a gyógyulást, s csak arra az időre tér vissza a kórházba, amikor ez feltétlenül szükséges.
    • Ez a felismerés hívta létre Sebészeti Gyógycentrumunkon belül a kórházi befekvés nélküli kúraszerű ellátásokat. Maga a kórházi kezelés legtöbbször nem váltható ki, hiszen vannak olyan kezelések, amelyek csak szigorú orvosi felügyelet mellett, biztonságos kórházi körülmények közt adhatóak, ám intézményünkben ma már lehetőség van arra, hogy ha ezt a kezelőorvos javasolja, egy infúziós kezelésért például ma már nem feltétlenül szükséges a kórházba befeküdni.
    • A kúraszerű ellátásokra kórházunkban egy a beteggel előre egyeztetett időpontban, várakozás nélkül, önálló helyszínen kerül sor. A beteg miután megkapta a kezelést, a következő kezelésig otthonába távozhat, s a terápiában a szoros kapcsolattartás mellett végig ilyen rugalmas, kényelmes módon vesz részt. Szakorvosaink és ápolóink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!

 

Információ:

Előjegyzés: (06 37) 312-491 (215-ös mellék)
Orvos-szakmai koordinátor: Dr. Dobrai Éva ideggyógyász
Koordinátor: Galyóné Berecz Szilvia

tiop2.2.4
tamop6.1.2
tamop2.1.3
tamop624_200
allas

Fontosabb elérhetőségek


Központ:
(06 37) 312-491

Szakrendelő betegirányító:
(06 37) 312-491 (222)

Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875 
ertekesites@bugatpal.hu

Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182

E-mail: korhaz@bugatpal.hu