images/header/01.png
images/header/02.png
images/header/03.png
images/header/04.png
Intenzív terápia

Életmentő figyelem és szaktudás

 

Osztályvezető főorvos: Dr. Horváth László
Osztályvezető főnővér: Pethőné Tóth Ibolya

 

Hol találja meg?

A kórház hotel épületének 4. emeletén

    • Minden nagy kockázatú sebészeti beavatkozáson átesett vagy életveszélyes állapotba került betegeknek intenzív szakorvosi ellátásra van szüksége. Ilyen következménnyel járhat agyi érkatasztrófa, fertőzés, mérgezés, légzési és keringési elégtelenség, belső vérzés, sérülés és még sok minden más. Az életveszély elhárítása és a beteg stabilitásának helyreállítása az esetek egy részében olyan életmentő beavatkozásokat jelent, mint a gépi lélegeztetés, a mesterséges táplálás, a keringéstámogatás, vagy az átmeneti vesepótló kezelés. Ezek nélkül a páciensek életesélyei minimálisak lennének.

 

korhaz_050

 

    • Intenzív terápiás részlegünkön nyolc ágy négy elkülöníthető kórteremben foglal helyet. Kórtermeinkben a legkorszerűbb műszerek segítségével négy orvos és tizenöt egészségügyi szakdolgozó biztosítja az intenzív betegellátást. Munkatársaink feladata a kórház műtéti osztályain fekvő betegek műtéttel kapcsolatos aneszteziológiai (műtét előtti előkészítés, műtét előtti vizsgálatok megtervezése, a műtéti érzéstelenítés, a műtét utáni őrzés és intenzív ellátás, fájdalomcsillapítás) ellátása, és elvégzik a kórház újraélesztési készenléti feladatait is.

 

    • Szakorvosaink munkájukat gazdag szakmai tapasztalat birtokában, modern technikai környezetben, nagy elhivatottsággal végzik. Bízzon bennük, és kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal!

 


Szakmai vezető:
Dr. Horváth László

Szakorvosaink:
Dr. Csányi Mária
Dr. Kubinyi László
Dr. Assani Omar
Dr. Orbán Zoltán

tiop2.2.4
tamop6.1.2
tamop2.1.3
tamop624_200
allas

Fontosabb elérhetőségek


Központ:
(06 37) 312-491

Szakrendelő betegirányító:
(06 37) 312-491 (222)

Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875 
ertekesites@bugatpal.hu

Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182

E-mail: korhaz@bugatpal.hu