images/header/01.png
images/header/02.png
images/header/03.png
images/header/04.png
Középpontban a beteg

Középpontban a beteg: minősítés a gyöngyösi kórháznak

A nemzetközi és a hazai minőségbiztosítási elvárásoknak egyaránt megfelel a gyöngyösi Bugát Pál Kórház.

Mind a nemzetközi ISSO 9001, mind pedig a Magyar Egészségügyi Ellátás Standardoknak megfelel a gyöngyösi Bugát Pál Kórház. Az intézmény az erről szóló tanúsítványt hétfőn vehette át Pónyai Györgytől, a Magyar Szabványügyi Testület ügyvezető igazgatójától, aki hangsúlyozta: a két minőségbiztosítást magába foglaló integrált minőségirányítási rendszer célja, hogy egységes formát kapjon a Bugát Pál Kórház működési rendje.

- Ez mindenképpen változást hoz, hiszen az ellátás még inkább betegközpontú lesz, a betegutak pedig szabályozottabbak lesznek. A felmerülő problémákra pedig megoldásokat kell találni, de a legjobb, ha mindezek megelőzhetők. Az integrált minőségbiztosítási rendszer arra ösztönzi a kórházat, hogy törekedjen a jobbra annak érdekében, hogy jó maradhasson – foglalta össze a megfelelőségét igazoló tanúsítási okirat lényegét Pónyai György.

Bodnár Krisztina, a Bugát Pál Kórház ügyvezető igazgatója elmondta: tavaly év végén határozott úgy az egészségügyi intézmény menedzsmentje, hogy az kórháznak meg kell felelnie a minőségbiztosítási elvárásoknak. Az ügyvezető úgy véli, az elmúlt egy éves felkészülési időben a kórházban nőtt a szakmai színvonal, a meglévő erőforrásokat pedig hatékonyabban tudják kihasználni.

A kórház tevékenységét ellenőrző és vizsgáló auditorok három napot töltöttek a Bugát Pál Kórházban, ahol mind a menedzsment, mint pedig a szakemberek munkájával elégedettek voltak. De kellemes benyomást tett rájuk a kórházban uralkodó jó légkör, a kiváló infrastruktúra, amely megfelel a biztonságos betegellátáshoz, valamint örömmel tapasztalták, hogy a felső vezetés elkötelezett volt a tanúsítás és a folyamatos fejlesztés iránt.

(forrás: gyongyos.hu)

tiop2.2.4
tamop6.1.2
tamop2.1.3
tamop624_200
allas

Fontosabb elérhetőségek


Központ:
(06 37) 312-491

Szakrendelő betegirányító:
(06 37) 312-491 (222)

Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875 
ertekesites@bugatpal.hu

Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182

E-mail: korhaz@bugatpal.hu