images/header/01.png
images/header/02.png
images/header/03.png
images/header/04.png
A látogatás rendje

Szeretettel várjuk a családtagokat is!

 

Mikor érkezhetnek Önhöz látogatók?

Azt javasoljuk és kérjük, hogy családtagjai és ismerősei délután 2 és 6 óra között érkezzenek Önhöz, és ugyanezekben az órákban érdeklődjenek telefonon is állapotáról: a szakemberek és az Ön gyógyulása szempontjából egyaránt ez a legalkalmasabb időszak erre. A sürgősségi ellátásban részesülő beteghez a nap 24 órájában lehet érkezni.

 

istockphoto_11190614-doctor-shaking-hands-with-a-recovered-elderly-man

 

Hol és hogyan találkozhat látogatóival?

Ha Ön fekvőbetegek, a családtagok és ismerősök a betegszobában látogathatják meg. Ha azonban bárkinél a betegszobában vizsgálatot vagy beavatkozást végeznek, ez időre a betegszobát minden látogatónak el kell hagynia. A zsúfoltság és zaj elkerülése érdekében azt kérjük, egyszerre minden betegnél maximum két látogató tartózkodjék a betegszobában. Azok a betegek, akiknek állapota ezt lehetővé teszi, látogatóikat a betegszobák közelében található társalgóban fogadhatják.

 

Bent maradhat-e súlyos beteg, kisgyermek vagy szülő nő mellett családtag?

Igen, kórházunkban külön engedéllyel erre is lehetőség van, de az erre vonatkozó kérést előzetesen be kell nyújtani a beteg gyógyításáért felelős szakmai vezetőnek, a főorvosnak. Kiskorú beteg esetén általában még arra is lehetőség van, hogy a szülő vagy törvényes képviselő gyermekével együtt kórházi felvételre kerüljön. Ez a lehetőség biztosítja az ott alvás lehetőségét és a kórházi étkezést is a családtagnak. Sürgősségi ellátás esetén ezek a lehetőségek a gyógyító munka speciális helyi rendje miatt nem adottak.

tiop2.2.4
tamop6.1.2
tamop2.1.3
tamop624_200
allas

Fontosabb elérhetőségek


Központ:
(06 37) 312-491

Szakrendelő betegirányító:
(06 37) 312-491 (222)

Értékesítési munkatárs:
(06 30) 365-5875 
ertekesites@bugatpal.hu

Bugát Pál Gyógyszertár:
(06 37) 310-182

E-mail: korhaz@bugatpal.hu